میتوانید فایل پیدیاف غذاهای غنی از هیستامین ما را اینجا مشاهده کنید.
استرس، عدم تعادل، مشکلات سلامتی و سایر عوامل میتوانند هورمونها را مختل کرده و مجموعهای از علائم ناخواسته را ایجاد کنند. غذاهای غنی از هیستامین میتوانند اختلال قابل توجهی در هورمونها ایجاد کرده و سلامت و تندرستی زنان را تغییر دهند. درک اینکه از کدام غذاها باید پرهیز کرد، میتواند به زنان کمک کند تا کنترل سلامتی خود را به دست گرفته و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند.
غذاهای غنی از هیستامین کدامند؟
هیستامین یک ماده شیمیایی طبیعی است که برای ارتباط سلولی ضروری است. این ماده مسئول نقشهای متعددی در بدن، به ویژه آلرژیها است. آلرژیهای فصلی، ژنتیک و عوامل محیطی میتوانند آلرژیها را در بسیاری از زنان افزایش دهند. هیستامینها در چندین نوع غذا وجود دارند. در حالی که اکثر مردم به آنها واکنش نشان نمیدهند، درصد کمی از افراد عدم تحمل دارند. کسانی که عدم تعادلهای دیگری در بدن دارند، ممکن است افزایش عدم تحمل هیستامین را تجربه کنند. برخی غذاها هیستامین بیشتری نسبت به سایرین دارند.
غذاهای با هیستامین بالا
غذاهای غنی از هیستامین زیادی وجود دارند که میتوانند عدم تعادل را در بدن افزایش دهند. چند نمونه از غذاهای با هیستامین بالا عبارتند از:
- پنیر
- غذاهای با تخمیر بالا
- الکل
- غذاهای ترشی و فرآوری شده
- سبزیجات خانواده سیبزمینی – بادمجان، سیبزمینی شیرین، گوجهفرنگی
- میوههای خشک
- ماهی کنسرو شده یا نگهداری شده
- گوشت فرآوری شده
- برخی میوهها – موز، گیلاس، توتفرنگی، آناناس
- مرکبات – لیمو، پرتقال، لیموترش
- سبزیجات – اسفناج
- آجیل و دانهها – بادام، پسته، شاهبلوط، فندق
غذاهای با هیستامین کمتر
در اینجا چند نمونه از غذاهایی با هیستامین کمتر آورده شده است:
- تخم مرغ
- گوشت و مرغ تازه
- عسل
- جایگزینهای شیر مانند شیر بز یا شیر گوسفند
- برخی چایهای گیاهی
- روغن نارگیل و روغن زیتون
پرهیز از غذاهای غنی از هیستامین
- خرید تازه – غذاهای محلی که رسیده و فصلی هستند را انتخاب کنید. انتخاب ماهی تازه که در عرض ۲ ساعت صید شده باشد، بهترین است. از مواد مصنوعی، غذاهای فرآوری شده و غذاهای GMO پرهیز کنید.
- پخت و پز تازه – هنگام پخت و پز در خانه، روشهای پخت در فر، بخارپز کردن، جوشاندن، آبپز کردن یا مرینیت کردن را انتخاب کنید.
- نگهداری غذا – فریز کردن غذا در روز خرید بهترین است زیرا تولید هیستامین را متوقف میکند. سعی کنید غذای منجمد را ظرف ۱ ماه پس از فریز کردن مصرف کنید.
انتخاب غذاهای با هیستامین کم
بسیاری از غذاهای کامل دارای هیستامین کمی هستند. فرآیند برداشت، فرآوری و حمل و نقل میتواند خطر هیستامینها را در غذا افزایش دهد. فرآیند نگهداری نیز خطر میکروارگانیسمها را در غذا افزایش میدهد که منجر به افزایش تولید هیستامین میشود. پرهیز از مواد مصنوعی و خوردن غذاهای کامل تازه به محدود کردن مواجهه و محافظت از سلامتی شما کمک خواهد کرد.
امروز گامهای بعدی را برای محافظت از سلامت هورمونهای خود بردارید
برای اینکه بدانید از کدام غذاها باید پرهیز کنید، با دفتر ما تماس بگیرید تا یک قرار ملاقات تعیین کنید. دکتر کارن مشتاقانه منتظر کمک به شماست.