غذاهای سرشار از هیستامین که باید از آنها پرهیز کرد: آنچه باید بدانید

می‌توانید فایل PDF غذاهای غنی از هیستامین ما را اینجا بررسی کنید.

استرس، عدم تعادل، مشکلات سلامتی و سایر عوامل می‌توانند هورمون‌ها را مختل کرده و مجموعه‌ای از علائم ناخواسته را ایجاد کنند. غذاهای غنی از هیستامین می‌توانند اختلال قابل توجهی در هورمون‌ها ایجاد کرده و سلامت و تندرستی زنان را تغییر دهند. درک اینکه از کدام غذاها باید پرهیز کرد، می‌تواند به زنان کمک کند تا کنترل سلامت خود را در دست بگیرند و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند. 

غذاهای غنی از هیستامین کدامند؟

هیستامین یک ماده شیمیایی طبیعی است که برای ارتباطات سلولی ضروری است. این ماده مسئول نقش‌های متعددی در بدن، به ویژه آلرژی‌ها است. آلرژی‌های فصلی، ژنتیک و عوامل محیطی می‌توانند آلرژی‌ها را در بسیاری از زنان افزایش دهند. هیستامین‌ها در انواع مختلفی از غذاها وجود دارند. در حالی که اکثر مردم به آنها واکنش نشان نمی‌دهند، درصد کمی از افراد عدم تحمل دارند. کسانی که عدم تعادل‌های دیگری در بدن دارند، ممکن است افزایش عدم تحمل هیستامین را تجربه کنند. برخی غذاها هیستامین بیشتری نسبت به بقیه دارند.

غذاهای با هیستامین بالا

غذاهای غنی از هیستامین زیادی وجود دارند که می‌توانند عدم تعادل را در بدن افزایش دهند. چند نمونه از غذاهای با هیستامین بالا عبارتند از:

  • پنیر
  • غذاهای با تخمیر بالا
  • الکل
  • غذاهای ترشی‌شده و فرآوری‌شده
  • سبزیجات خانواده سیب‌زمینی – بادمجان، سیب‌زمینی شیرین، گوجه‌فرنگی
  • میوه‌های خشک
  • ماهی کنسرو شده یا نگهداری شده
  • گوشت دودی یا فرآوری شده
  • برخی میوه‌ها – موز، گیلاس، توت فرنگی، آناناس
  • مرکبات – لیمو، پرتقال، لیموترش
  • سبزیجات – اسفناج
  • آجیل و دانه‌ها – بادام، پسته، شاه‌بلوط، فندق

غذاهای با هیستامین کمتر

در اینجا چند نمونه از غذاهای با هیستامین کمتر آورده شده است:

  • تخم مرغ
  • گوشت و مرغ تازه
  • عسل
  • جایگزین‌های شیر مانند شیر بز یا شیر گوسفند
  • برخی دمنوش‌های گیاهی
  • روغن نارگیل و زیتون

پرهیز از غذاهای غنی از هیستامین

  • خرید تازه – غذاهای محلی که رسیده و فصلی هستند را انتخاب کنید. انتخاب ماهی تازه که ظرف 2 ساعت صید شده باشد، بهترین گزینه است. از مواد مصنوعی، غذاهای فرآوری‌شده و غذاهای GMO پرهیز کنید.
  • پخت و پز تازه – هنگام آشپزی در خانه، روش‌های پخت در فر، بخارپز کردن، آب‌پز کردن، پخت آهسته در مایع یا مرینیت کردن را انتخاب کنید. 
  • نگهداری غذا – منجمد کردن غذا در همان روز خرید بهترین روش است، زیرا تولید هیستامین را متوقف می‌کند. سعی کنید غذای منجمد شده را ظرف 1 ماه پس از انجماد مصرف کنید.

انتخاب غذاهای با هیستامین کم

بسیاری از غذاهای کامل دارای هیستامین کمی هستند. فرآیند برداشت، فرآوری و حمل و نقل می‌تواند خطر وجود هیستامین در غذا را افزایش دهد. همچنین فرآیند نگهداری، خطر میکروارگانیسم‌ها را در غذا افزایش می‌دهد که منجر به افزایش تولید هیستامین می‌شود. پرهیز از مواد مصنوعی و مصرف غذاهای کامل و تازه به محدود کردن مواجهه و محافظت از سلامت شما کمک خواهد کرد. 

امروز گام‌های بعدی را برای محافظت از سلامت هورمونی خود بردارید

برای اینکه بدانید از کدام غذاها باید پرهیز کنید، با دفتر ما تماس بگیرید تا وقت ملاقات رزرو کنید. دکتر کارن مشتاقانه منتظر کمک به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *