غذاهای سرشار از هیستامین که باید از آنها پرهیز کرد: آنچه باید بدانید

می‌توانید فایل PDF غذاهای غنی از هیستامین ما را بررسی کنید اینجا.

استرس، عدم تعادل، مشکلات سلامتی و سایر عوامل می‌توانند هورمون‌ها را مختل کرده و مجموعه‌ای از علائم ناخواسته را ایجاد کنند. غذاهای غنی از هیستامین می‌توانند اختلال قابل توجهی در هورمون‌ها ایجاد کرده و سلامت و تندرستی زنان را تغییر دهند. درک اینکه از کدام غذاها باید پرهیز کرد، می‌تواند به زنان کمک کند تا کنترل سلامت خود را در دست بگیرند و کیفیت زندگی‌شان را بهبود بخشند. 

غذاهای غنی از هیستامین چه هستند؟

هیستامین یک ماده شیمیایی طبیعی است که برای ارتباطات سلولی ضروری است. این ماده مسئول نقش‌های متعددی در بدن است، به ویژه آلرژی‌ها. آلرژی‌های فصلی، ژنتیک و محرک‌های محیطی می‌توانند آلرژی را در بسیاری از زنان افزایش دهند. هیستامین‌ها در انواع مختلفی از غذاها وجود دارند. در حالی که بیشتر مردم به آنها واکنش نشان نمی‌دهند، درصد کمی از افراد عدم تحمل دارند. کسانی که عدم تعادل‌های دیگری در بدن دارند، ممکن است افزایش عدم تحمل هیستامین را تجربه کنند. برخی غذاها هیستامین بیشتری نسبت به دیگران دارند.

غذاهای پرهیستامین

غذاهای غنی از هیستامین زیادی وجود دارند که می‌توانند عدم تعادل را در بدن افزایش دهند. چند نمونه از غذاهای پرهیستامین عبارتند از:

  • پنیر
  • غذاهای با تخمیر بالا
  • الکل
  • غذاهای شور و فرآوری شده
  • سبزیجات خانواده سیب‌زمینی (بادمجان، سیب‌زمینی شیرین، گوجه‌فرنگی)
  • میوه‌های خشک
  • ماهی کنسرو شده یا نگهداری شده
  • گوشت فرآوری شده (نمک‌سود)
  • برخی میوه‌ها (موز، گیلاس، توت‌فرنگی، آناناس)
  • مرکبات (لیمو، پرتقال، لیموترش)
  • سبزیجات (اسفناج)
  • آجیل و دانه‌ها (بادام، پسته، شاه‌بلوط، فندق)

غذاهای کم‌هیستامین

اینها چند نمونه از غذاهای کم‌هیستامین هستند:

  • تخم‌مرغ
  • گوشت و مرغ تازه
  • عسل
  • جایگزین‌های شیر مانند شیر بز یا شیر گوسفند
  • برخی دمنوش‌های گیاهی
  • روغن نارگیل و زیتون

پرهیز از غذاهای غنی از هیستامین

  • خرید تازه – غذاهای محلی که رسیده و فصلی هستند را انتخاب کنید. انتخاب ماهی تازه که ظرف ۲ ساعت صید شده باشد، بهترین گزینه است. از مواد مصنوعی، غذاهای فرآوری شده و غذاهای تراریخته (GMO) پرهیز کنید.
  • پخت تازه – هنگام پخت و پز در خانه، روش‌های پخت در فر، بخارپز کردن، آب‌پز کردن، پخت آهسته در مایع (poaching) یا مرینیت کردن را انتخاب کنید. 
  • نگهداری غذا – فریز کردن غذا در همان روز خرید بهترین کار است، زیرا تولید هیستامین را متوقف می‌کند. سعی کنید غذای منجمد را ظرف ۱ ماه پس از فریز کردن مصرف کنید.

انتخاب غذاهای کم‌هیستامین

بسیاری از غذاهای کامل دارای هیستامین کمی هستند. فرآیندهای برداشت، فرآوری و حمل و نقل می‌توانند خطر وجود هیستامین در غذا را افزایش دهند. فرآیند نگهداری نیز خطر میکروارگانیسم‌ها را در غذا افزایش می‌دهد و منجر به افزایش تولید هیستامین می‌شود. پرهیز از مواد مصنوعی و خوردن غذاهای کامل و تازه به محدود کردن مواجهه و محافظت از سلامتی شما کمک خواهد کرد. 

امروز گام‌های بعدی را برای محافظت از سلامت هورمونی خود بردارید

برای اینکه بدانید از کدام غذاها باید پرهیز کنید، با دفتر ما تماس بگیرید تا یک وقت ملاقات تعیین کنید. دکتر کارن مشتاقانه منتظر کمک به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *