غذاهای پرهیستامین که باید از آنها پرهیز کنید: آنچه باید بدانید

می‌توانید فایل PDF غذاهای غنی از هیستامین ما را اینجا بررسی کنید.

استرس، عدم تعادل، مشکلات سلامتی و عوامل دیگر می‌توانند هورمون‌ها را مختل کرده و مجموعه‌ای از علائم ناخواسته را ایجاد کنند. غذاهای غنی از هیستامین می‌توانند اختلال قابل توجهی در هورمون‌ها ایجاد کرده و سلامت و تندرستی زنان را تغییر دهند. درک اینکه از کدام غذاها باید پرهیز کرد، می‌تواند به زنان کمک کند تا کنترل سلامتی خود را به دست بگیرند و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند. 

غذاهای غنی از هیستامین کدامند؟

هیستامین یک ماده شیمیایی طبیعی است که برای ارتباطات سلولی ضروری است. این ماده مسئول نقش‌های متعددی در بدن، به ویژه آلرژی‌ها است. آلرژی‌های فصلی، ژنتیک و محرک‌های محیطی می‌توانند آلرژی را در بسیاری از زنان افزایش دهند. هیستامین‌ها در چندین نوع غذا وجود دارند. در حالی که بیشتر مردم به آن‌ها واکنش نشان نمی‌دهند، درصد کمی از افراد عدم تحمل دارند. کسانی که عدم تعادل‌های دیگری در بدن دارند، ممکن است افزایش عدم تحمل هیستامین را تجربه کنند. برخی غذاها هیستامین بیشتری نسبت به بقیه دارند.

غذاهای پرهیستامین

غذاهای غنی از هیستامین زیادی وجود دارند که می‌توانند عدم تعادل را در بدن افزایش دهند. چند نمونه از غذاهای پرهیستامین عبارتند از:

  • پنیر
  • غذاهای با تخمیر بالا
  • الکل
  • غذاهای ترشی و فرآوری شده
  • سبزیجات خانواده تاج‌ریزی – بادمجان، سیب‌زمینی شیرین، گوجه‌فرنگی
  • میوه‌های خشک
  • ماهی کنسرو شده یا نگهداری شده
  • گوشت فرآوری شده
  • برخی میوه‌ها – موز، گیلاس، توت فرنگی، آناناس
  • مرکبات – لیمو، پرتقال، لیموترش
  • سبزیجات – اسفناج
  • آجیل و دانه‌ها – بادام، پسته، شاه بلوط، فندق

غذاهای کم‌هیستامین

اینها چند نمونه از غذاهای کم‌هیستامین هستند:

  • تخم مرغ
  • گوشت تازه و مرغ
  • عسل
  • جایگزین‌های شیر مانند شیر بز یا شیر گوسفند
  • برخی دمنوش‌های گیاهی
  • روغن نارگیل و زیتون

پرهیز از غذاهای غنی از هیستامین

  • خرید تازه – غذاهای محلی را انتخاب کنید که رسیده و فصلی هستند. انتخاب ماهی تازه، صید شده در عرض 2 ساعت، بهترین است. از مواد مصنوعی، غذاهای فرآوری شده و غذاهای تراریخته (GMO) خودداری کنید.
  • پخت و پز تازه – هنگام پخت و پز در خانه، روش‌های پخت در فر، بخارپز کردن، آب‌پز کردن، پخت آرام (poaching) یا مرینیت کردن را انتخاب کنید. 
  • نگهداری غذا – فریز کردن غذا در همان روز خرید بهترین است زیرا تولید هیستامین را متوقف می‌کند. هدف این است که غذای فریز شده را ظرف 1 ماه پس از فریز کردن مصرف کنید.

انتخاب غذاهای کم‌هیستامین

بسیاری از غذاهای کامل دارای هیستامین کمی هستند. فرآیندهای برداشت، فرآوری و حمل و نقل می‌توانند خطر هیستامین‌ها را در غذا افزایش دهند. فرآیند نگهداری نیز خطر میکروارگانیسم‌ها را در غذا افزایش می‌دهد که منجر به افزایش تولید هیستامین می‌شود. پرهیز از مواد مصنوعی و خوردن غذاهای کامل و تازه به محدود کردن مواجهه و محافظت از سلامتی شما کمک می‌کند. 

امروز گام‌های بعدی را برای محافظت از سلامت هورمونی خود بردارید

برای اینکه بدانید از کدام غذاها باید پرهیز کنید، با دفتر ما تماس بگیرید تا وقت ملاقاتی تعیین کنید. دکتر کارن مشتاقانه منتظر کمک به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *